PASCALE, AGENTE VOOR IBU JEWELS

PASCALE, AGENTE VOOR IBU JEWELS

IBU-JEWELEN

Pascale Heerius is sinds 2018 fashion agent voor IBU Jewels. De sieraden passen qua uitstraling en stijl helemaal bij haar en ze is dan ook fan vanaf het eerste uur. Ze vertelt over haar werk als fashion agent en waarin IBU Jewels zich volgens haar onderscheid ten opzichte van andere sieraden merken.

 

Al een groot aantal jaar actief in de modebranche, besloot Pascale in 2018 om voor zichzelf te beginnen als modeagent. Naast IBU Jewels is zij ook geen agent voor andere merken sjaals, tassen en sieraden.

 

Werkt als modeagent

“Ik ben net een rijdende showroom, ik wil altijd op pad met mijn collecties voor onder andere IBU Jewels. Ik ga op afspraak langs bij zowel bestaande als nieuwe klanten. Tevens loop ik ook winkels binnen zonder afspraak waar ik graag zou willen liggen. Op deze manier heb ik gelijk een leuk en persoonlijk contact met de klant, krijg ik een goede indruk van de winkel en kan ik ook mijn collectie op een goede manier presenteren en het klantadvies geven. Hierdoor krijgt de klant een goed beeld van de uitstraling van het merk en de collectie van dat seizoen. Bovendien zie ik gelijk de presentatie van het merk in de winkel, krijg de verkoop mee en raak soms ook in contact met hun klanten. Mijn werk is heel afwisselend en ik kom op veel verschillende plekken, dat mijn werk erg leuk maakt om te doen.”

 

Fan van het eerste uur

“Ik vind het supertof een fashion agent voor IBU Jewels te zijn, omdat het een merk is dat qua uitstraling en stijl echt bij mij verleden is. Ik ben fan van het eerste uur en draag het altijd. Ik krijg dan ook vaak complimenten.”

 

Kenmerkend voor Ibu Jewels

“IBU Jewels is stijlvol, origineel en ingewikkeld, met af en toe een stoere touch. De sieraden worden handgemaakt door Balinese vrouwen. Ik vind het bijzonder dat het op deze manier wordt gemaakt, voor vrouwen door vrouwen. Het merk is heeldivers. Van fijne sieraden met goudkleurige kraaltjes en halfedelstenen tot aan armbanden gemaakt van hoogwaardig, zacht en soepel leer. Maar ook oorbellen, ringen en kettingen gemiddeld inmiddels tot de collectie. Er zit een echte ontwikkeling in het merk en het heeft een hele goede prijs-kwaliteitsverhouding.”

 

Onderscheidend

“IBU Jewels onderscheidt zich ten opzichte van andere sieraden merken, omdat het een geheel eigen handschrift heeft. Er wordt veel aandacht besteed aan de ontwerpen. Daarbij heeft het een mooie krachtige uitstraling en wordt uitgevoerd in prachtige kleuren. Het merk is steeds meer een stijlvolle en modieuze kant gegaan en volgt ook de trends van dat seizoen. Het sluit in alle blikken aan bij de sfeer en de modecollecties in de winkels. Het leuke is dat je ook een mooie armband van een horloge van de juwelier draagt, dan kun je het perfect met een armband van Ibu Jewels combineren. Het doet er geen breuk aan.”

 

Favorieten van Pascale
“Ik vind zelf zoveel gaaf! Normaal gesproken draag ik alles in dezelfde kleur, toon in toon. Zelf vind ik de toevoegingen met goud en mooi, omdat het wat breekt en zorgt voor de juiste combi.

In de huidige collectie zitten nu ook veelkleurige armbanden die draag ik ook graag. Zoals de Armband Flower Green, Bundle Bronze, Jill Gold in combinatie met de Peggy Stones, Lulu Stone Dots Multi en de Lulu Stone Dots Pearl.

De ringen van IBU Jewels vind ik ook helemaal geweldig. De Heart ring en Circle Belle ring draag ik bijna dagelijks. Gecombineerd met mijn eigen pinkring en meerdere ringen aan één hand. Dat is nu eigenlijk helemaal in om meerdere ringen aan één hand te dragen.”

 

Huidige collectie

“De huidige collectie ziet er weer supermooi uit. De klanten zijn erg enthousiast bij het zien van onze wintercollectie. En hun klanten komen zelfs ook door posts die op Instagram voorbij komen naar de winkel toe en worden er heel hebberig van.”

 

Toekomst IBU Juwelen
“Ik denk dat de ontwikkeling die we nu met IBU hebben volkomen klopt. Als we dit kunnen voortzetten, finetunen en we kunnen nog blijven uitbreiden dan biedt het genoeg toekomstperspectief. En ik hoop natuurlijk dat iedereen nog steeds blij van het merk wordt. Ik word er in ieder geval wel heel blij van”.