My Cart

Close

Tembi's gift guide: cadeautips voor de aankomende feestagen!

Posted on

Dus… deze feestdagen dan eindelijk een keertje geen cadeaustress? Lees snel verder!

 

De drukke decembermaand is in volle gang. Door het zien van alle kerstversieringen in winkels en op straat, is er geen ontkomen meer aan: Sinterklaas heeft ons kikkerlandje inmiddels verlaten en de kerstdagen staan alweer voor de deur. Hoewel deze periode door velen wordt gezien als the most wonderful time of the year, zullen anderen kampen met de welbekende ‘cadeaustress’.

Lange files naar het dichtstbijzijnde winkelcentrum, overvolle benauwde winkels en rijen bij de kassa waar je u tegen zegt. De moed zinkt ons soms al snel in de schoenen. Daarom hebben wij voor jullie onze favorieten uit de Tembi collectie op een rijtje gezet, die je allemaal gemakkelijk online kunt bestellen. Geen gedoe meer met drukte in de winkels, maar je aankopen snel in huis zonder dat je er heel veel moeite voor hebt hoeven doen. Klinkt dit al als muziek in je oren? ;-)

Dus… deze feestdagen dan eindelijk een keertje geen cadeaustress? Als het aan ons ligt niet. Mede dankzij de diversiteit aan kleuren en patronen, is de kans groot dat er een armband tussen zit naar ieders wens. Met een van onze favorieten kom je gegarandeerd aan met een uniek, elegant en vooral tijdloos sieraad dat iedere vrouw met heel veel plezier zal dragen!

Hello You!

Join our mailing list